Dobrodošli na spletni strani MM Orodja!
 
(0 artiklov) - 0,00 €

V košarici še nimate artiklov

Podjetje MM ORODJA je mlado podjetje, a temelji na zajetnih izkušnjah s področja vulkanizerskega orodja in orodja za mehanične delavnice.

V podjetju vemo, kaj pomeni delati z orodjem in vemo, kaj pomeni delati s strankami. Vse to sva Miha in Marko osvojila v skoraj 20 letih izkušenj, kolikor jih štejeva skupaj. Za vaše zadovoljstvo pri sodelovanju trenutno skrbiva dva, oba z dolgoletnimi izkušnjami.

Sedež podjetja je v okolici Ljubljane, ukvarjamo pa se s terensko prodajo, ‘od vrat do vrat’, zato nam stalni stik s strankami omogoča takojšnje povratne informacije o potrebah trga in zadovoljstvu naših kupcev. Naše stranke so podjetja in fizične osebe, vsem pa omogočamo možnost nabave vrhunskega in profesionalnega orodja. Skrbimo za dnevno dostavo blaga strankam po Sloveniji in za prodajo ter prikaz delovanja strojev. Podjetje MM ORODJA je bilo ustanovljeno z namenom prodaje vulkanizerskega repromateriala in strojev. V naši ponudbi lahko najdete svetovno uveljavljene proizvajalce vseh kakovostnih razredov.

 

POSLANSTVO PODJETJA

Glavna vizija podjetja je stalno izboljševanje kakovosti in zadovoljstvo naših strank. Svojim vsakodnevnim kupcem želimo ustreči in se jim prilagajati, da bomo lahko vsi skupaj rasli v naši dejavnosti.

Zavedamo se, da bomo le s profesionalnim, zanesljivim, odgovornim in prilagodljivim delom izpolnili vaša pričakovanja. In ta morajo biti visoka! Saj bomo le tako lahko rasli z vami in za vas.

Želimo vam ponuditi kar se da najbolj učinkovite ideje ter rešitve za vaš uspeh! In vašega uspeha se veselimo skupaj z vami.

Vsak odnos je z leti trdnejši in ker pri MM ORODJA verjamemo v dolgoročnost sodelovanja, v svoje delo vlagamo znanje, izkušnje, odlično energijo, mladost, vztrajnost in predvsem pozornost do vas. Z vami se pogovarjamo, od vas se učimo… predvsem pa vas spoštujemo in cenimo!

 

NAŠI PODATKI

 

 

Dolgo ime PRS

MM ORODJA trgovina in storitve d.o.o.

Kratko ime PRS

MM ORODJA d.o.o.

Naslov

Draževnik 12

Naselje

Draževnik

Pošta

1356 Dobrova

Občina

Dobrova-Polhov Gradec

Upravna enota

LJUBLJANA, izp. VIČ RUDNIK

Statistična regija

OSREDNJESLOVENSKA

Matična številka


6114261000

Davčni zavezanec

DA

Davčna številka SI


42195233

Transakcijski računi  

SI56 0316 0100 0970 230 (SKB d.d.)

   

 

 

[profiler]
Memory usage: real: 12845056, emalloc: 12474232
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem